Het geile kleine meisje

Lees de beste Erotische verhalen gebundeld door onze bezoekers. Anytime.. Anywhere..
De verhalen bundel bevat 64 verhalen en wordt geleverd als epub en pdf Klik hier

Het begon allemaal de vrijdag voor de grote vakantie ik lag lekker in de tuin buiten te zonnen in mijn bikini toen het buurmeisje door het hek aangelopen kwam om te vragen of dat ik soms nog een kopje suiker voor haar had. Mijn buurmeisje was een heel mooi meisje met een volle c cup 20 jaar en goede verhoudingen ze was echt een geweldige meid. Ik liep naar binnen en pakte een beetje suiker voor haar en ging weer terug naar buiten met het volle kopje toen ik zag dat ze haar rokje en truitje uit had gedaan en in haar bh en string lag te zonnen. Ik vond het een geil gezicht zo\’n mooi meisje dat daar lag te zonnen en ik voelde mijn kutje nat worden. Ze had niet gehoord dat ik weer buiten was en ik ging naast haar liggen ik deed ondertussen mij bovenstukje van mijn bikini uit en ging verder met zonnen toen ik al weer een tijdje zo lag voelde ik een hand op mijn borsten en ik deed mijn ogen open om te kijken wat het was het was het buurmeisje dat aan mijn borsten zat.

Ze zat er heerlijk mee te spelen en ik voelde hoe opgewonden ik werd ik lag te genieten en toen zei ze dat ze me toestraks wel gehoord had maar expres gedaan alsof ze sliep zodat ze mij zou kunnen bekijken en ze vond me er zo geil uit zien dat ze niet meer van me af kom blijven. Ik keek haar aan en wist waar ze naar toe wilde ik vroeg of ze met me mee naar binnen wilde gaan. We gingen samen naar binnen en daar zei ze tegen mij dat ze het graag met mij zou willen doen en dat ze al de hele dag naar mij had gekeken en er over gefantaseerd hoe het met mij zou zijn. Ik zei haar dat ik haar ook wel lekker vond en toen ik dat zei begon ze me te zoenen ik zoende terug want ik vond het lekker en ik voelde hoe ze met haar handen over mijn bikini string ging en ik vond dit een fijn gevoel ik ging met mijn handen naar haar borsten en begon ze te masseren. Ik voelde hoe haar tepels begonnen te zwellen en ik legde haar op de bank en deed haar string op zij en begon over haar klitje te wrijven en haar ademhaling versnelde ik begon haar te likken en ik hoefde maar even te likken en ze kwam lekker klaar.

Lees de beste Erotische verhalen gebundeld door onze bezoekers. Anytime.. Anywhere..
De verhalen bundel bevat 64 verhalen en wordt geleverd als epub en pdf Klik hier

Toen duwde ze me achterover en legde me op mijn rug op de bak en begon bij mijn tieten te sabellen. Ze sabelde aan mijn tepels net zo lang tot dat ze heel hard waren en toen zakte ze verder naar beneden ze likte over mijn naveltje en tussen mijn dijen en ontdeed me van mijn string ze begon lekker aan mijn kutje te likken en ik voelde een heel warm gevole door me heel gaan. Ze kon zo lekker likken dat ik al snel een orgasme kreeg en toen dat voorbij wqas ging ze door met likken en ik vond het geweldig ze kon heel goed likken en toen ik voor de 2de keer gekomen was vroeg ik of ze mee naar boven ging en ze wilde wel ik duwde haar op bed en bond haar vast aan het bed met haaar benen wijd zodat haar kutje goed opstond ook deed ik haar een blindoek voor zodat ze niet zag wat er ging gebeuren. Ik pakte een vibrator uit de kast en zetten hem aan en je hoorde een zoemend geluid. ik voelde of haar gleuf nog nat was en dat was hij dus duwde ik zonder pardon de vibo naar binnen en hoorde hoe lekker ze het vond ze kreunde van genot en ik zette de vibrator op zijn hardst 0om haar een optimaal genot te geven en dat kreeg ze ook ze begon steeds sneller te ademen en te huigen en ze kwam heel uitbundig klaar ik voelde hoe nat ik al weer was en stopte de vibrator in mijn eigen kutje terwijl ik haar klitje begon te likken ze was nog maar net klaar gekomen dus haar volgende orgasme kwam snel en ook mijn orgasme volgde ik maakt haar los en vroeg of ze genoeg had gehad.

Lees de beste Erotische verhalen gebundeld door onze bezoekers. Anytime.. Anywhere..
De verhalen bundel bevat 64 verhalen en wordt geleverd als epub en pdf Klik hier

Ze zei dat ze nog wel even wilde en vroeg of ze mij mocht vast binden omdat haar dat geil leek en liet haar en zei dat het mocht.. Dus even later lag ik ook vast gebonden en geblinddoekt. Ze duwde mijn kont wat omhoog zodat ze overal bij kon. Ze maakte mijn sterretje nat en mij klitje likte ze ook even toen duwde ze zonder verder wat te zeggen de vibo in mijn kontje en zetten hem op zijn hardste ik gilde het uit van de pijn maar ze begon mij lekker te likken en naar een tijdje kwam ik toch lekker klaar en voelde ik de pijn niet meer ze maakt mij los en keek me aan en zei dat ze naar huis moest ik liep even met haar mee naar beneden en liet haar uit en ik wist dat we samen nog veel plezier zouden hebben in de vakantie… dus een dag later was ze er weer en wil je weten hoe die dag verliep dat vertel ik in een ander verhaal……

Lees de beste Erotische verhalen gebundeld door onze bezoekers. Anytime.. Anywhere..
De verhalen bundel bevat 64 verhalen en wordt geleverd als epub en pdf Klik hier